Het vogelkijk-arrangement

De Ooijpolder is een mooi en boeiend vogelgebied. Er is altijd wat te zien, soms een ijsvogel, soms zelfs een vis- of zeearend. We kennen verschillende ervaren vogelaars die de Ooijpolder op hun duimpje kennen. Zij nemen je graag mee op een veldtocht van zo’n 2 uur naar plekken waar bijzondere vogels gezien kunnen worden. Alleen al het buiten zijn, is een genot!

Dit vogelkijk-arrangement bestaat uit twee overnachtingen incl. ontbijt en een veldtocht onder leiding van een ervaren vogelgids. Kosten zijn 255 euro voor een kamer, twee personen, twee nachten, ontbijt en veld- en struintocht.

Handig om mee te nemen

  • Goede (regen)kleding
  • Verrekijker (of leen er een van ons)

  • Goede wandel- of bergschoenen
  • Fiets (kan ook worden gehuurd)
  • Waterfles

Hoog water-arrangement

Zodra het veel regent en/of de sneeuw in de Alpen gaat smelten, stijgt het water in de Rijn en de Waal. De rivier treedt buiten z’n oevers. We komen tijdelijk op een (schier)eiland  te zitten. Een heel bijzondere belevenis. We kunnen dan kano-tochten door de ondergelopen uiterwaarden maken! Wil je dat meemaken? Hou de waterstanden en deze site of Facebook in de gaten. Reageer snel want anders zakt het water alweer.

Doornroosje en LUX

Doornroosje en LUX hebben altijd bijzondere optredens en programma’s te bieden. Check de agenda’s en maak er een lekker dagje/nachtje uit van! Een paar kilometer hiervandaan.

Ontspannen?

Enkele van onze vrienden zijn ervaren masseurs en yoga docenten. Dus mocht je de natuurlijke rust van ons onderkomen nog een extra accent willen geven, laat het ons weten zodat we in overleg een mooi arrangement kunnen maken. Voor 2 of meer personen.

ps. Tijdens de Vierdaagse zijn al onze kamers reeds verhuurd.