Fietstochten

Onder de naam Nyma Bike Tours biedt Julia Mulder verrassende, leuke fietstochten aan om de geschiedenis en cultuur van Nijmegen te ontdekken. De fiets tours zijn mogelijk met een eigen fiets, maar ook met een gehuurde stads- of elektrische fiets. Neem contact met haar op wanneer dit iets voor je is: e.: info@nymabiketours.com, t.: +31639229908

Het vogelkijk-arrangement

De Ooijpolder is een mooi en boeiend vogelgebied. Er is altijd wat te zien, soms een ijsvogel, soms zelfs een vis- of zeearend. Laurens Rietveld is een ervaren vogelaar en kent de Ooijpolder op z’n duimpje. Hij neemt je graag mee op een veldtocht van minstens 2 uur naar plekken waar bijzondere vogels gezien kunnen worden. Alleen al het buiten zijn, is een genot!

Dit vogelkijk-arrangement bestaat uit twee overnachtingen incl. ontbijt en een veldtocht onder leiding van Laurens Rietveld. Kosten zijn 235 euro voor een kamer, twee personen, twee nachten, ontbijt en veld- en struintocht.

Handig om mee te nemen

  • Goede (regen)kleding
  • Verrekijker (of leen er een van ons)

  • Goede wandel- of bergschoenen
  • Fiets (kan ook worden gehuurd)
  • Waterfles

Hoog water-arrangement

Zodra het veel regent en/of de sneeuw in de Alpen gaat smelten, stijgt het water in de Rijn en de Waal. De rivier treedt buiten z’n oevers. We komen tijdelijk op een (schier)eiland  te zitten. Een heel bijzondere belevenis. We kunnen dan kano-tochten door de ondergelopen uiterwaarden maken! Wil je dat meemaken? Hou de waterstanden en deze site of Facebook in de gaten. Reageer snel want anders zakt het water alweer.

Doornroosje en LUX

Doornroosje en LUX hebben altijd bijzondere optredens en programma’s te bieden. Check de agenda’s en maak er een lekker dagje/nachtje uit van! Een paar kilometer hiervandaan.

Ontspannen?

Enkele van onze vrienden zijn ervaren masseurs en yoga docenten. Dus mocht je de natuurlijke rust van ons onderkomen nog een extra accent willen geven, laat het ons weten zodat we in overleg een mooi arrangement kunnen maken. Voor 2 of meer personen.

ps. Tijdens de Vierdaagse van 2020 zijn al onze kamers reeds verhuurd.